48-годишният затворник Борис Иванов е избягал от затвора, защото го

...
 48-годишният затворник Борис Иванов е избягал от затвора, защото го
Коментари Харесай

Скандално разкритие: Затворникът Борис духнал заради любов зад решетките

 48-годишният пандизчия Борис Иванов е избягал от пандиза, тъй като го разделили с приятеля му. Рецидивистът за грабежи и изнасилвания имал връзка с различен пандизчия в ловешкия затвор. Бил срещу да го изпращат да работи в бившето дружество „ Сердика “ край Ловеч, а приятелят му да остане самичък зад решетките. Това стана ясно след задържането на беглеца, написа в. Телеграф, представен от Блиц.

Ромът, родом от добричкото село Полковник Иваново, избяга предишния четвъртък още на втория ден от наемането му на външен обект. След бягството бил качен на стоп от водач на фолксваген, който го оставил на пътя сред селата Албаница и Българене. Оттам Иванов извървял 53 километра пешком до дребното градче Летница, където беше задържан в събота следобяд. „ Имахме насоки за 4-5 село, в които може да бъде, и бяхме съсредоточили сили на жандармерията “, изясни участник в следствието.

Докато полицията локализира пандизчията, той отишъл в последната къща, където живеела пенсионерката Петкана, която през вчерашния ден за първи път проговори за претърпяния смут. После помъкнал старата жена със себе си и тръгнал да излиза отвън селото. За шанс обаче по пътя срещнали локалния шериф – шефа на полицейското ръководство в Летница Димитър Димитров. Жената направила с ръка знак, до момента в който си оправя косата, че зад нея е пандизчията. Това било задоволително, с цел да бъдат ориентирани баретите в този регион. За благополучие малко по-късно пандизчията бе хванат.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР